NAMIBIA SPECIAL

Namibia Special - vår populäraste resa!

Namibia Special är ett paket som ger dig alla möjligheter att uppleva ett afrikanskt jaktäventyr på det riktiga sättet. Jakten här passar den jägare som älskar berg&vyer och att få röra på sig över öppna landskap.

På över 150 000 ha ohägnad jaktmark kommer du få upplevelser för livet. Vi jagar de inhemska (endemiska) arterna Oryx, Springbock och Bergs Zebra ( Hartmanns Mountain Zebra). Namiböknen ligger granne med detta område vilket gör att dessa arter vandrar fritt mellan öknen och området.

Kudu även kallat Afrikas spöke, Black wildebeest, Klippspringer, Steinbock, Leopard, Gepard, Ökenlo, Babian, Schakal är exempel på andra arter som du kan jaga här.

I nästan bortglömda språket San Bushmen, betyder We Kebi ”inbjudan”. För att hålla fast vid traditionen av San folket i öknen, som bebodde slätter och bergen som omgett We Kebi i tusentals år -  inbjuder vi dig att komma och uppleva ensamhet, avskildhet och lugn på We Kebi Safari Lodge. Vår önskan är att ge alla våra gäster möjlighet att uppleva individuella och lyxigt boende i en verklig afrikansk miljö. Alla våra fristående lyxiga stugor har en egen paviljong och en 180 graders fri utsikt över det omgivande landskapet. I området finns ett hägn om 13 000 ha där man kan fotografera tex Giraff. Även en viss köttavskjutning sker där för mat till farmen.

En timmes bilfärd från Wi Kebi på C19 kommer du till de världsberömda sanddyner Sossusvlei. För att jaga här behövs ingen medicinering mot malaria då det är klassat som ett malariafritt område.

Kom och bli vår gäst för ett besök i en svunnen livstid!

DSC_1675
DSC_1675
press to zoom
Landskap
Landskap
press to zoom
Solnedgang
Solnedgang
press to zoom
Hyddor
Hyddor
press to zoom
Oken
Oken
press to zoom
Jakt
Jakt
press to zoom