AMBASSADÖRER

Mikael Back

Jag gillar de flesta typer av jakt , måste jag välja en jaktform av dom jag provat så är ripjakt i fjällen med mina hundar en absolut favorit. Men alla jaktformer som ger en närhet till naturen och någon form av utmaning lockar mig lite extra! 

Jag har jagat sedan barnsben.

Jaktreferenser: Sverige, Ungern och snart Namibia.

Jag nås på följande sätt: 

070-307 11 19

mikael@dala-service.se

Magnus Sydhagen

Storfavorit är jakt i Afrika och den spännande smygjakten, på hemmaplan är det jakt med ställande/drivande hundar som klappar varmt om hjärtat.

 

Jag har jagat sedan 5-6 års ålder när jag var tillräckligt tyst enl min far. Idag jobbar jag med jakt/skyddsjakt med 5 st hundar. Jag älskar att ta en paus i livet och tillbringa min tid på spännande jakter i världen, och då skall det hålla kvalité rakt igenom.

 

Jaktreferenser : Kanada, Skottland, Spanien , Ungern och Namibia.

Jag nås på följande sätt:

070-489 76 04

Christoffer Pakh

All jakt har mer eller mindre sin charm, men vildsvinsjakt med ställande hund har bitit mig riktigt rejält. Samarbetet mellan hundförare och hund är magiskt att se och uppleva. Även det nya intresset, jakt med pilbåge, är en helt otrolig jaktform. 

 

Jag har jagat sedan jag tog Jägarexamen 2003, då jag var 11 år gammal.

Jaktreferenser: Sverige, Namibia och Åland.

Jag nås på följande sätt: 

073-695 93 14 

christoffer.harka@hotmail.com

Ari Adolfsson

Mina bästa jaktminnen förnyas varje höst när jakten börjar. Jakten i Finland och Sverige är mera passivt om man inte är hundförare, djuren kommer till jägaren, oftast ovetande om jägaren, medan i Afrika åkte vi till djuren. Man måste smyga efter dem långa sträckor, vilket gjorde jakten mer aktivt t.ex. jakten på bergszebran uppe i bergen, den glömmer jag aldrig. Jag väntar med iver på min nästa resa till Afrika.

Jag har jagat sedan jag tog jägarexamen som fjortonåring.

Jaktreferenser: Finland, Sverige och Namibien.

Jag nås på följande sätt: ari.adolfsson@parnet.fi

Robert Eriksson

När jag tänker på jakt så tänker jag på gemenskap och avkoppling genom mina resor är det svårt att ta fram en favorit, men Afrikas natur ligger mig nog varmast om hjärtat och jag drömmer varje dag om nästa gång jag får sätta bootsen i den röda sanden och påbörja min vandring på savannen eller i bergen och spana efter jaktbara vilt.

Jag har jagat sedan jag var 15 år, 1996.

Jaktreferenser: Sverige, Syd Afrika, Namibia, Canada, Tjeckien, Österrike, Norge, Polen och 

Tyskland.

Jag nås på följande sätt:

073-505 26 93

Robert@erikssonsplat.se